Hopp til hovedinnhold
Flosser 2024
PLACKERS

PLACKERS KIDS

Plackers gjør det enkelt å holde tennene rene og sunne, også der som tannbørsten ikke kommer til. Plackers® Kids tanntrådbøyle med Tuffloss®-tråd med fruktsmak er spesielt tilpasset barn mellom 7 og 12 år. Indeholder fluor.

  • Vår ekstra sterke SUPER TUFFLOSS®-tråd.
  • Komfortabel håndtak i 100 % resirkulert plast.
  • Fruktsmak
  • Ikke egnet for barn under 6 år. Veiledning fra en voksen anbefales for barn under 10 år.

Fyll dagen med latter og store smil – fjern plakk og matrester enkelt og effektivt med Plackers Kids.

SUPER TUFFLOSS®-tråden er spesielt utformet for å ikke ryke, og er så sterk at den kan brukes flere ganger. Tråden glir lett mellom tennene og gir en effektiv rengjøring.

Brukes morgen og kveld, "eller ved behov”, for en friskere følelse hele dagen. Tannleger anbefaler daglig bruk av tanntråd.

Bilde
recycled-logo-green

Håndtak i 100% resirkulert plast.

Hvem passer Plackers Kids for?

Plackers Kids er en tanntrådbøyle som dekker barnas behov for tanntråd. Plackers Kids er enkel å bruke, og passer for alle barn over 6 år som ønsker en effektiv og skånsom rengjøring mellom tennene. Små barn med melketenner har ofte stort mellomrom mellom tennene og dermed ikke samme behov for tanntråd. Men fra ca. 7 år kan det være smart å innimellom supplere tannpussen med mellomromsrengjøring. Plackers Kids hjelper deg med å holde tennene rene og sunne, også der som tannbørsten ikke kommer til.

banner-1-mobile

Hvorfor skal jeg bruke Plackers tanntrådbøyler?

Plackers gjør det enkelt og behagelig å rengjøre mellom tennene. Velg tanntrådbøylen som passer best for dine behov nedenfor.

 

LES MER OM PLACKERS 

Couple smiling

Raskt og enkelt: Slik bruker du tanntrådbøylene våre

Bruk av tanntråd: Før tråden forsiktig mellom tennene med en lett sagebevegelse og rengjør deretter opp og ned. Veiledning fra en voksen anbefales for barn under 10 år. Rådfør deg med tannlege hvis du er usikker. Produktet er ikke et leketøy.

Bruk: Ikke egnet for barn under 10 år.

Kombiner med

Vår portfølje av mellanroms-borste