Hopp til hovedinnhold
gentlepicks_30st_kfp_nord_hi_rgb_hq
PLACKERS

PLACKERS Gentle Picks tannstikkere

Plackers gjør det enkelt å holde tennene rene og sunne, også der som tannbørsten ikke kommer til. Plackers Gentle Picks tannstikkere fjerner enkelt og skånsomt plakk og matrester mellom tennene, for en friskere følelse hele dagen.

  • Fjerner plakk og matrester effektivt og skånsomt.
  • Tannstikkerne er praktiske, fleksible og slitesterke.
  • Termoplastisk gummi (TPE) med myk, trekantformet spiss som passer mellom tennene.
  • Lange, bøyde håndtak som gjør det enklere å komme til på vanskelig tilgjengelige steder.

Fyll dagen med latter og store smil – fjern plakk og matrester enkelt og effektivt med Plackers Gentle Picks tannstikkere.

Plackers Gentle Picks tannstikkere hjelper deg med å fjerne plakk og matrester mellom tennene på en effektiv og skånsom måte. Den myke trekantede spissen renser effektivt og behagelig. Spissen er så tynn og fleksibel at den kan brukes av personer med trangstilte tenner, samtidig som formen er konisk og derfor kan gjøre rent også når man har større mellomrom mellom tennene. Gentle Picks tannstikkere har gummioverflate, og formen gjør rengjøringen mer effektiv og skånsom sammenlignet med en vanlig tannstikker i plast. Tannstikkeren har dessuten et stort, gripevennlig skaft som gjør det enklere å komme til over hele munnen.

Brukes etter måltider eller “ved behov” for en friskere følelse hele dagen.

Hvem passer Plackers Gentle Picks for?

Plackers Gentle Picks er enkle å bruke og passer for alle som ønsker å fjerne plakk og matrester effektivt, for eksempel etter et måltid. Et reiseetui er inkludert, slik at du kan holde tennene rene og sunne også når du er på farten. Husk at veiledning fra en voksen anbefales for barn under 10 år. 

brushes-Tandstikor

Hvorfor skal jeg bruke Plackers Gentle Picks?

Plackers Gentle Picks gjør det enkelt og behagelig for deg å rengjøre mellom tennene. Tannstikkeren har en konisk form og en trekantet spiss, noe som gjør at den passer de fleste mellomrom mellom tennene, og rengjør mer skånsomt og effektivt enn en vanlig tannstikker.

 

LES MER OM PLACKERS

GettyImage3

Raskt og enkelt: Slik bruker du Plackers Gentre Picks

Før tannstikkeren inn mellom tennene og rengjør med en ut- og innbevegelse. Rengjør forsiktig, og unngå å tvinge stikkeren inn i trange mellomrom.Du kan også bruke tannstikkeren til å stimulere og massere tannkjøttet, for en behagelig følelse.

Bruk: Ikke egnet for barn under 10 år.

 Vårt komplette sortiment av tanntrådbøyler

DB 2024

MELLANROMSBØRSTER DENTAL BRUSH

Heads 2024

BØRSTEHODER TIL ELEKTRISKE TANNBØRSTER

TANDSTICKOR-grouping-image-1

TANNSTIKKERE

Gentle Brush 2024

MELLANROMSBØRSTER GENTLE BRUSH