Hopp til hovedinnhold

Om Plackers

Bilde
why_plackers
whyplackers-prod

EFFEKTIV RENGJØRING FOR EN FRISKERE FØLELSE

Plackers gjør det enkelt å holde tennene rene og sunne, også der som tannbørsten ikke kommer til. Plackers tilbyr effektiv rengjøring – for en friskere følelse hele dagen.

Vi vil gjøre det enkelt for deg å fylle dagen med latter og store smil.

Om Plackers

Med vårt komplette sortiment av tanntrådbøyler med ekstra sterk SUPER TUFFLOSS®-tråd som ikke fliser seg eller ryker under bruk, har Plackers gjort det enkelt og behagelig å bruke tanntråd.

Vårt team av produktutviklere og forskere jobber kontinuerlig for å gi deg det beste innen munnpleie, og vi går aldri på akkord med kvaliteten.

Group of happy friends hang out together@2x

I dag tilbyr vi et bredt utvalg av produkter, for eksempel et komplett sortiment av tanntrådbøyler, mellomromsbørster, tannstikkere og børstehoder til elektriske tannbørster.

Vi gjør det enkelt for deg å holde tennene rene og sunne, for en friskere følelse hele dagen.

Plackers – for rene og sunne tenner

Plackers tilbyr et komplett sortiment av produkter som gir deg en friskere følelse hele dagen.

Produktene våre er laget med tanke på å inngå i din daglige tannhygienerutine for å effektivt fjerne plakk og matrester.

irl smiling with coffee@2x
Flosser 2024

Tanntrådbøyler

Plackers gjør det enkelt og behagelig å rengjøre mellom tennene. Finn tanntrådbøylen som passer best for dine behov blant vårt komplette utvalg av tanntrådbøyler nedenfor.

Våre tanntrådbøyler er utviklet med TUFFLOSS®-tråd spesielt utformet for å ikke ryke, og er så sterk at den kan brukes flere ganger. Den glir lett mellom tennene og gir en effektiv rengjøring og en friskere følelse hele dagen.

 

Dental Brushes

Plackers Dental Brush rengjør effektivt mellom tennene, og den plastbelagte tråden gjør rengjøringen mer skånsom og gir en friskere følelse hele dagen.

Når man bruker mellomromsbørster, er det viktig å velge riktig størrelse. Rådfør deg gjerne med tannlegen din eller en tannpleier for å få hjelp til å velge riktig størrelse.

Fyll dagen med latter og store smil – fjern plakk og matrester effektivt med Plackers Dental Brush.

Oppdag Plackers Dental Brush

Gentle Brush 2024

Børstehoder til elektriske tannbørster

Plackers børstehoder til elektriske tannbørster passer til de fleste Oral-B elektriske tannbørster * og finnes i 2 varianter. Finn din nye favoritt nedenfor!

*Kompatible med de fleste Oral-B elektriske tannbørster, men passer ikke til Oral-B Vitality Sonic®, CrossAction Power®, Oral-B Sonic Complete®, Oral-B Complete®, 3D White® eller Pulsonic®..

Oppdag Plackers børstehoder til elektriske tannbørster

Heads 2024