Plackers tanntrådbøyle - God munnhelse begynner mellom tennene

Ring oss: +47 23 00 70 40

Plackers Sensitive

Plackers Sensitive tanntrådbøyle

Plackers Sensitive har en tynnere og mykere tråd, noe som gir en mer skånsom bruk. Bøylene fås i både rosa og hvitt, og de har integrert tannpirker. Den patenterte Tuffloss-tråden er så sterk at bøylene kan brukes flere ganger. Før tråden forsiktig mellom tennene.

  • Ekstra myk og skånsom Tuffloss-tråd
  • Myk innspenning av tråden er skånsomt mot tannkjøttet
  • Den unike Tuffloss-tråden fliser seg ikke
  • Kan brukes flere ganger
  • Integrert tannpirker

Tips om bruk

Bruk gjerne en sagende bevegelse, så går det lettere. Skrap deretter bort plakk med en vertikal bevegelse langs tannflaten – fra tannkjøttranden og utover.


Rengjør ved å føre tanntråden varsomt opp og ned langs tannflaten.

Innhold

Plackers Sensitive fås i pakninger på 36 stk. og 10 stk. tanntrådbøyler. I pakningen følger det også med et reiseetui som gjør det lett å oppbevare en bøyle i toalettmappen på en hygienisk måte.

Innkjøpssteder

I Norge kan du kjøpe Plackers på Vitusapotek og Ditt Apotek

Du kan også velge mellom

Plackers Grip tanntrådbøyle

Plackers Grip er et supplement til Plackers Original og har de samme gunstige egenskapene. Plackers Grip er beregnet på kunder som ønsker en bøyle med et lengre og stødigere skaft og et rotert tanntrådshode for bedre atkomst til de bakerste tennene. Bøylen er også utstyrt med en myk tannpirker i skaftet, som lett former seg etter tannen.

Plackers Original tanntrådbøyle

Plackers tanntrådbøyle med den integrerte TUFFLOSS-tråden er opptil 7 ganger sterkere enn vanlig tanntråd. Den runde kevlartråden med mintsmak fliser seg ikke opp og er med vilje ikke strammet helt mellom bøylearmene, noe som gjør det mulig å lirke tråden inn mellom tennene på en skånsom måte som ikke skader tannkjøttet.

Plackers Tri-Line tanntrådbøyle

Plackers Tri-Line har tre tråder som kapsler inn, løfter ut og fjerner plakk mellom tennene og gir aller mest effektiv plakkfjerning. Så effektivt at det synes! Plackers Tri-Line er ikke et engangsprodukt, men kan brukes igjen etter å ha blitt skylt i varmt vann og den kan brukes så lenge tråden holder. Pakning og bøyle er laget av miljøvennlig og resirkulerbart materiale.

Plackers Interdental mellomromsbørster

Plackers Interdental mellomromsbørster fjerner plakk og matrester mellom tennene, der vanlig rengjøring med tannbørste og tanntråd ikke alltid er nok. Mellomromsbørster anbefales spesielt for de bakre tennene, der det ofte er rom mellom tennene nede ved tannkjøttet og plakk kan lede til tannsykdommer.

Plackers Orthopick tanntrådbøyle

Plackers Orthopick er en tanntrådbøyle som er utviklet spesielt for personer med tannregulering. Hver pakning inneholder 24 bøyler og en transportpose for hygienisk oppbevaring. Plackers Orthopick er utformet slik at en av bøylearmene er så slank at den får plass innenfor tannreguleringens metalltråd. Dermed er ikke reguleringen noe problem når man skal rengjøre mellom tennene med Orthopick.

Skaftet har en integrert gummitannpirker (oransjefarget) som tas ut ved å bøye vekk det hvite plastdekslet. Med gummitannpirkeren kan man lett og effektivt rengjøre forskjellige steder rundt tannreguleringen, der hvor verken tannbørste eller tanntråd kommer til.

Plackers Twin tanntrådbøyle

Plackers Twin har to parallelle tråder som effektivt kapsler inn, løfter ut og fjerner plakk mellom tennene. Så effektivt at det synes!

Plackers Twin er ikke et engangsprodukt, men kan brukes igjen etter å ha blitt skylt i varmt vann. Den kan brukes så lenge tråden holder. Pakning og bøyle er laget av miljøvennlig og resirkulerbart materiale.