Plackers tanntrådbøyle - God munnhelse begynner mellom tennene

Ring oss: +47 23 00 70 40

Plackers Orthopick

Plackers Orthopick tanntrådbøyle

Plackers Orthopick er en tanntrådbøyle som er utviklet spesielt for personer med tannregulering. Hver pakning inneholder 24 bøyler og en transportpose for hygienisk oppbevaring. Plackers Orthopick er utformet slik at en av bøylearmene er så slank at den får plass innenfor tannreguleringens metalltråd. Dermed er ikke reguleringen noe problem når man skal rengjøre mellom tennene med Orthopick.

Skaftet har en integrert gummitannpirker (oransjefarget) som tas ut ved å bøye vekk det hvite plastdekslet. Med gummitannpirkeren kan man lett og effektivt rengjøre forskjellige steder rundt tannreguleringen, der hvor verken tannbørste eller tanntråd kommer til.

  • Bøylehodet kan vris, slik at man enkelt når de bakre tennene
  • Den unike Tuffloss-tråden fliser seg ikke - Fjerner matrester og plakk effektivt
  • Slank bøylearm som kommer till innenfor tannreguleringstråden
  • Myk, innebygd gummitannpirker som skånsomt og effektivt rengjør rundt tannreguleringen
  • Utviklet for tannregulering

Tips om bruk

Lirk inn tråden med en lett sagende bevegelse mellom tennene (du kan også føre tråden ned mellom tennene ved å trykke lett med over- og underkjeven mot bøyleskaftet).
Rengjør ved å føre tanntråden varsomt opp og ned langs tannflaten.

Innhold

Plackers Orthopick fås i pakninger på 24 stk. tanntrådbøyler. I pakningen følger det også med et reiseetui som gjør det lett å oppbevare en bøyle i toalettmappen på en hygienisk måte.

Innkjøpssteder

I Norge kan du kjøpe Plackers på Vitusapotek og Ditt Apotek

Du kan også velge mellom

Plackers Grip tanntrådbøyle

Plackers Grip er et supplement til Plackers Original og har de samme gunstige egenskapene. Plackers Grip er beregnet på kunder som ønsker en bøyle med et lengre og stødigere skaft og et rotert tanntrådshode for bedre atkomst til de bakerste tennene. Bøylen er også utstyrt med en myk tannpirker i skaftet, som lett former seg etter tannen.

Plackers Kids tanntrådbøyle

Plackers Kids er den første og eneste tanntrådbøylen på markedet som oppfyller barnas tanntrådbehov. Barnetenner og barnemunner er mye mindre enn voksnes. Tradisjonelle tanntrådalternativer er ofte klumpete og iblant også uegnet for barn, i og med at de ved feil bruk kan skade barnets tannkjøtt og munnhule. Plackers har fokusert på barns spesielle behov og utviklet en tanntrådbøyle som er designet spesielt for barn mellom 7 og 12 år, Den har alle egenskapene som er viktige for å oppnå en enkel og trygg tanntrådbruk.

Plackers Original tanntrådbøyle

Plackers tanntrådbøyle med den integrerte TUFFLOSS-tråden er opptil 7 ganger sterkere enn vanlig tanntråd. Den runde kevlartråden med mintsmak fliser seg ikke opp og er med vilje ikke strammet helt mellom bøylearmene, noe som gjør det mulig å lirke tråden inn mellom tennene på en skånsom måte som ikke skader tannkjøttet.

Plackers Sensitive tanntrådbøyle

Plackers Sensitive har en tynnere og mykere tråd, noe som gir en mer skånsom bruk. Bøylene fås i både rosa og hvitt, og de har integrert tannpirker. Den patenterte Tuffloss-tråden er så sterk at bøylene kan brukes flere ganger. Før tråden forsiktig mellom tennene.

Plackers Twin tanntrådbøyle

Plackers Twin har to parallelle tråder som effektivt kapsler inn, løfter ut og fjerner plakk mellom tennene. Så effektivt at det synes!

Plackers Twin er ikke et engangsprodukt, men kan brukes igjen etter å ha blitt skylt i varmt vann. Den kan brukes så lenge tråden holder. Pakning og bøyle er laget av miljøvennlig og resirkulerbart materiale.

Plackers Tri-Line tanntrådbøyle

Plackers Tri-Line har tre tråder som kapsler inn, løfter ut og fjerner plakk mellom tennene og gir aller mest effektiv plakkfjerning. Så effektivt at det synes! Plackers Tri-Line er ikke et engangsprodukt, men kan brukes igjen etter å ha blitt skylt i varmt vann og den kan brukes så lenge tråden holder. Pakning og bøyle er laget av miljøvennlig og resirkulerbart materiale.