Plackers tanntrådbøyle - God munnhelse begynner mellom tennene

Ring oss: +47 23 00 70 40

Plackers Original

Plackers Original tanntrådbøyle

Plackers tanntrådbøyle med den integrerte TUFFLOSS-tråden er opptil 7 ganger sterkere enn vanlig tanntråd. Den runde kevlartråden med mintsmak fliser seg ikke opp og er med vilje ikke strammet helt mellom bøylearmene, noe som gjør det mulig å lirke tråden inn mellom tennene på en skånsom måte som ikke skader tannkjøttet.

  • Kommer til overalt - også der det er trangt
  • Stødig grep
  • Innebygd tannpirker
  • Den unike Tuffloss-tråden fliser seg ikke
  • Opptil 7 ganger sterkere enn vanlig tanntråd

Tips om bruk

Hvis tennene sitter tett, kan du presse tråden ned mellom tennene ved å trykke lett med over- og underkjeven mot bøyleskaftet. Når du skal rense de bakerste tennene, får du et bedre og stødigere grep om du holder lenger inn på bøyleskaftet eller om du bøyer skaftet halvveis inne på bøylehåndtaket. Bøylen er hygienisk og lett å bruke med en hånd.

Innhold

Plackers Original fås i pakninger på 40 og 32 stk. tanntrådbøyler.

Innkjøpssteder

I Norge kan du kjøpe Plackers på Vitusapotek og Ditt Apotek

Du kan også velge mellom

Plackers Twin tanntrådbøyle

Plackers Twin har to parallelle tråder som effektivt kapsler inn, løfter ut og fjerner plakk mellom tennene. Så effektivt at det synes!

Plackers Twin er ikke et engangsprodukt, men kan brukes igjen etter å ha blitt skylt i varmt vann. Den kan brukes så lenge tråden holder. Pakning og bøyle er laget av miljøvennlig og resirkulerbart materiale.

Plackers Kids tanntrådbøyle

Plackers Kids er den første og eneste tanntrådbøylen på markedet som oppfyller barnas tanntrådbehov. Barnetenner og barnemunner er mye mindre enn voksnes. Tradisjonelle tanntrådalternativer er ofte klumpete og iblant også uegnet for barn, i og med at de ved feil bruk kan skade barnets tannkjøtt og munnhule. Plackers har fokusert på barns spesielle behov og utviklet en tanntrådbøyle som er designet spesielt for barn mellom 7 og 12 år, Den har alle egenskapene som er viktige for å oppnå en enkel og trygg tanntrådbruk.

Plackers Sensitive tanntrådbøyle

Plackers Sensitive har en tynnere og mykere tråd, noe som gir en mer skånsom bruk. Bøylene fås i både rosa og hvitt, og de har integrert tannpirker. Den patenterte Tuffloss-tråden er så sterk at bøylene kan brukes flere ganger. Før tråden forsiktig mellom tennene.