Plackers tanntrådbøyle - God munnhelse begynner mellom tennene

Ring oss: +47 23 00 70 40

Plackers Interdental

Plackers Interdental mellomromsbørster

Plackers Interdental mellomromsbørster fjerner plakk og matrester mellom tennene, der vanlig rengjøring med tannbørste og tanntråd ikke alltid er nok. Mellomromsbørster anbefales spesielt for de bakre tennene, der det ofte er rom mellom tennene nede ved tannkjøttet og plakk kan lede til tannsykdommer.

  • Fins i ulike størrelser, fra 0,4 mm opp til 1,1 mm
  • Størrelser og farger følger internasjonal standard.
  • Skaft av gummi gir godt grep og skånsom bruk
  • Hele skaftet kan bøyes for å komme lettere til
  • Sterk og robust metalltråd

Tips om bruk

Før børsten varsomt inn mellom tennene, og børst forsiktig fram og tilbake. Ikke tving børsten inn i trange mellomrom. Skyll etter bruk.

Plackers Interdental mellanrumsborstar finns i 6 olika storlekar om vardera 6 borstar samt i en blandförpackning med alla storlekarna.

Innhold

Plackers Interdental fås i pakninger på 6 stk. forskjellige størrelser, hver med 6 børster og i en blandet pakke med alle størrelser.

Innkjøpssteder

I Norge kan du kjøpe Plackers på Vitusapotek og Ditt Apotek

Du kan også velge mellom

Plackers Grip tanntrådbøyle

Plackers Grip er et supplement til Plackers Original og har de samme gunstige egenskapene. Plackers Grip er beregnet på kunder som ønsker en bøyle med et lengre og stødigere skaft og et rotert tanntrådshode for bedre atkomst til de bakerste tennene. Bøylen er også utstyrt med en myk tannpirker i skaftet, som lett former seg etter tannen.

Plackers Orthopick tanntrådbøyle

Plackers Orthopick er en tanntrådbøyle som er utviklet spesielt for personer med tannregulering. Hver pakning inneholder 24 bøyler og en transportpose for hygienisk oppbevaring. Plackers Orthopick er utformet slik at en av bøylearmene er så slank at den får plass innenfor tannreguleringens metalltråd. Dermed er ikke reguleringen noe problem når man skal rengjøre mellom tennene med Orthopick.

Skaftet har en integrert gummitannpirker (oransjefarget) som tas ut ved å bøye vekk det hvite plastdekslet. Med gummitannpirkeren kan man lett og effektivt rengjøre forskjellige steder rundt tannreguleringen, der hvor verken tannbørste eller tanntråd kommer til.

Plackers Original tanntrådbøyle

Plackers tanntrådbøyle med den integrerte TUFFLOSS-tråden er opptil 7 ganger sterkere enn vanlig tanntråd. Den runde kevlartråden med mintsmak fliser seg ikke opp og er med vilje ikke strammet helt mellom bøylearmene, noe som gjør det mulig å lirke tråden inn mellom tennene på en skånsom måte som ikke skader tannkjøttet.

Plackers Twin tanntrådbøyle

Plackers Twin har to parallelle tråder som effektivt kapsler inn, løfter ut og fjerner plakk mellom tennene. Så effektivt at det synes!

Plackers Twin er ikke et engangsprodukt, men kan brukes igjen etter å ha blitt skylt i varmt vann. Den kan brukes så lenge tråden holder. Pakning og bøyle er laget av miljøvennlig og resirkulerbart materiale.

Plackers Tri-Line tanntrådbøyle

Plackers Tri-Line har tre tråder som kapsler inn, løfter ut og fjerner plakk mellom tennene og gir aller mest effektiv plakkfjerning. Så effektivt at det synes! Plackers Tri-Line er ikke et engangsprodukt, men kan brukes igjen etter å ha blitt skylt i varmt vann og den kan brukes så lenge tråden holder. Pakning og bøyle er laget av miljøvennlig og resirkulerbart materiale.

Plackers Kids tanntrådbøyle

Plackers Kids er den første og eneste tanntrådbøylen på markedet som oppfyller barnas tanntrådbehov. Barnetenner og barnemunner er mye mindre enn voksnes. Tradisjonelle tanntrådalternativer er ofte klumpete og iblant også uegnet for barn, i og med at de ved feil bruk kan skade barnets tannkjøtt og munnhule. Plackers har fokusert på barns spesielle behov og utviklet en tanntrådbøyle som er designet spesielt for barn mellom 7 og 12 år, Den har alle egenskapene som er viktige for å oppnå en enkel og trygg tanntrådbruk.