Plackers tanntrådbøyle - God munnhelse begynner mellom tennene

Ring oss: +47 23 00 70 40

Plackers Grip

Plackers Grip tanntrådbøyle

Plackers Grip er et supplement til Plackers Original og har de samme gunstige egenskapene. Plackers Grip er beregnet på kunder som ønsker en bøyle med et lengre og stødigere skaft og et rotert tanntrådshode for bedre atkomst til de bakerste tennene. Bøylen er også utstyrt med en myk tannpirker i skaftet, som lett former seg etter tannen.

  • Opptil 7 ganger sterkere enn vanlig tanntråd
  • Enkelt å komme til mellom jekslene
  • Innebygd tannpirker
  • Svært robust grep, selv om man er svak i hendene
  • Myk innspenning av tråden, skonsamt mot tannkjøttet

Tips om bruk

Plackers Grip er ikke et engangsprodukt, men kan brukes igjen etter å ha blitt skylt i varmt vann. Den kan brukes så lenge tråden holder. Pakning og bøyle er laget av miljøvennlig og resirkulerbart materiale.

Lirk inn tråden med en lett sagende bevegelse mellom tennene (du kan også føre tråden ned mellom tennene ved å trykke lett med over- og underkjeven mot bøyleskaftet).
Rengjør ved å føre tanntråden varsomt opp og ned langs tannflaten.

Innhold

Plackers Grip fås i pakninger på 35 stk. og 24 stk. tanntrådbøyler.

Innkjøpssteder

I Norge kan du kjøpe Plackers på Vitusapotek og Ditt Apotek

Du kan også velge mellom

Plackers Grip tanntrådbøyle

Plackers Grip er et supplement til Plackers Original og har de samme gunstige egenskapene. Plackers Grip er beregnet på kunder som ønsker en bøyle med et lengre og stødigere skaft og et rotert tanntrådshode for bedre atkomst til de bakerste tennene. Bøylen er også utstyrt med en myk tannpirker i skaftet, som lett former seg etter tannen.

Plackers Original tanntrådbøyle

Plackers tanntrådbøyle med den integrerte TUFFLOSS-tråden er opptil 7 ganger sterkere enn vanlig tanntråd. Den runde kevlartråden med mintsmak fliser seg ikke opp og er med vilje ikke strammet helt mellom bøylearmene, noe som gjør det mulig å lirke tråden inn mellom tennene på en skånsom måte som ikke skader tannkjøttet.

Plackers Tri-Line tanntrådbøyle

Plackers Tri-Line har tre tråder som kapsler inn, løfter ut og fjerner plakk mellom tennene og gir aller mest effektiv plakkfjerning. Så effektivt at det synes! Plackers Tri-Line er ikke et engangsprodukt, men kan brukes igjen etter å ha blitt skylt i varmt vann og den kan brukes så lenge tråden holder. Pakning og bøyle er laget av miljøvennlig og resirkulerbart materiale.

Plackers Sensitive tanntrådbøyle

Plackers Sensitive har en tynnere og mykere tråd, noe som gir en mer skånsom bruk. Bøylene fås i både rosa og hvitt, og de har integrert tannpirker. Den patenterte Tuffloss-tråden er så sterk at bøylene kan brukes flere ganger. Før tråden forsiktig mellom tennene.

Plackers Interdental mellomromsbørster

Plackers Interdental mellomromsbørster fjerner plakk og matrester mellom tennene, der vanlig rengjøring med tannbørste og tanntråd ikke alltid er nok. Mellomromsbørster anbefales spesielt for de bakre tennene, der det ofte er rom mellom tennene nede ved tannkjøttet og plakk kan lede til tannsykdommer.

Plackers Orthopick tanntrådbøyle

Plackers Orthopick er en tanntrådbøyle som er utviklet spesielt for personer med tannregulering. Hver pakning inneholder 24 bøyler og en transportpose for hygienisk oppbevaring. Plackers Orthopick er utformet slik at en av bøylearmene er så slank at den får plass innenfor tannreguleringens metalltråd. Dermed er ikke reguleringen noe problem når man skal rengjøre mellom tennene med Orthopick.

Skaftet har en integrert gummitannpirker (oransjefarget) som tas ut ved å bøye vekk det hvite plastdekslet. Med gummitannpirkeren kan man lett og effektivt rengjøre forskjellige steder rundt tannreguleringen, der hvor verken tannbørste eller tanntråd kommer til.