Plackers tanntrådbøyle - God munnhelse begynner mellom tennene

Ring oss: +47 23 00 70 40

Plackers Gentle Picks

Plackers Gentle Picks

Med Plackers Gentle Picks fjerner du skånsomt plakk og matrester mellom tennene. Den myke trekantede spissen er tilpasset formen på tennenes mellomrom og gjør derfor rent på en effektiv og behagelig måte.

Gentle Picks har en overflate av gummi som gjør rengjøringen mer effektiv og skånsom enn med en vanlig tannpirker. Produktet har også et stort gripevennlig skaft slik at man lettere kommer til i hele munnen.

Før tannpirkeren inn mellom tennene og rengjør med en ut- og inn bevegelse. Rengjør forsiktig og press aldri tannpirkeren inn i trange mellomrom.

  • Stort gripevennlig håndtak gjør det lett å nå hele munnen.
  • Unik trekantet spiss med gummioverflate.
  • Reiseetui inkludert for praktisk oppbevaring
  • Forseglbar pakning
  • Smidig og hygienisk oppbevaring - alltid lett tilgjengelig

Tips om bruk

Før tannpirkeren inn mellom tennene og rengjør med en ut- og inn bevegelse. Rengjør forsiktig og press aldri tannpirkeren inn i trange mellomrom.

Innhold

Plackers Gentle Picks kommer i pakninger à 30 stk gummitannpirkere.

Innkjøpssteder

Plackers selges på alle apotek og i matbutikker

Du kan også velge mellom

Plackers Grip tanntrådbøyle

Plackers Grip er et supplement til Plackers Original og har de samme gunstige egenskapene. Plackers Grip er beregnet på kunder som ønsker en bøyle med et lengre og stødigere skaft og et rotert tanntrådshode for bedre atkomst til de bakerste tennene. Bøylen er også utstyrt med en myk tannpirker i skaftet, som lett former seg etter tannen.

Plackers Original tanntrådbøyle

Plackers tanntrådbøyle med den integrerte TUFFLOSS-tråden er opptil 7 ganger sterkere enn vanlig tanntråd. Den runde kevlartråden med mintsmak fliser seg ikke opp og er med vilje ikke strammet helt mellom bøylearmene, noe som gjør det mulig å lirke tråden inn mellom tennene på en skånsom måte som ikke skader tannkjøttet.

Plackers Kids tanntrådbøyle

Plackers Kids er den første og eneste tanntrådbøylen på markedet som oppfyller barnas tanntrådbehov. Barnetenner og barnemunner er mye mindre enn voksnes. Tradisjonelle tanntrådalternativer er ofte klumpete og iblant også uegnet for barn, i og med at de ved feil bruk kan skade barnets tannkjøtt og munnhule. Plackers har fokusert på barns spesielle behov og utviklet en tanntrådbøyle som er designet spesielt for barn mellom 7 og 12 år, Den har alle egenskapene som er viktige for å oppnå en enkel og trygg tanntrådbruk.

Plackers Sensitive tanntrådbøyle

Plackers Sensitive har en tynnere og mykere tråd, noe som gir en mer skånsom bruk. Bøylene fås i både rosa og hvitt, og de har integrert tannpirker. Den patenterte Tuffloss-tråden er så sterk at bøylene kan brukes flere ganger. Før tråden forsiktig mellom tennene.