Plackers tanntrådbøyle - God munnhelse begynner mellom tennene

Ring oss: +47 23 00 70 40

Om Plackers

Verdens største produsent av tanntråd

Om Plackers

God munnhelse begynner mellom tennene

Ideen bakom Plackers er å gjøre det lettere, raskere og mer hygienisk å rengjøre mellom tennene. Dette er viktig, siden rengjøring mellom tennene er 50 % av munnhelsen. Derfor satser vi på samarbeid med tannhelsetjenesten, apotek, tannleger og tannpleiere. Gjennom å utvikle produkter og spre informasjon om viktigheten av å bruke tanntråd regelmessig, kan vi bidra til god munnhelse for alle. Vi i Plackers ser på bruk av tanntråd som en like enkel og naturlig del av god munnhygiene som børsting av tennene.

Verdens største produsent av tanntråd

Plackers produseres av verdens største produsent av tanntråd. Ikke noe annet foretak i verden har lagt ned så mye tid og ressurser på forskning og utvikling av den optimale tanntråd. Basert på brukerens behov har vi utviklet den unike tanntrådbøylen med TUFFLOSS™-tråden som verken fliser seg opp, strekker seg eller løsner fra bøylen. Bøylen er så effektiv at én eneste er tilstrekkelig til å rengjøre hele munnen. Plackers gjør bruk av tanntråd til en like enkel og naturlig del av munnpleien som pussing med børste.

Plackers er tanntrådbøylen som

  • er hygienisk
  • er sterkere
  • ikke fliser seg opp
  • kan brukes flere ganger
  • er enkel og effektiv

Her kan du kjøpe Plackers

I Norge kan du bestille Plackers tanntrådbøyler via Vitusapotek, Ditt Apotek, Unident, Jacobsen Dental, HelseDent, Plandent og Dental Direct. Du kan også besøke vår bestillingsside eller ringe til hovedkontoret på +46-8-611 30 00.

Les mer